Please wait...

Coach profile - Katja Hietamies

Coach profile
Katja Hietamies

Katja Hietamies

Introduction

Olen sairaanhoitaja ja työskennellyt psykiatriassa 15 vuoden ajan, sekä aikusten että nuorten kanssa. Opiskelen ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.
Nykyinen päätyöni on terveysasemalla mielenterveys-ja päihdesairaanhoitajana. Opintoja ja kokemusta myös kriisityöstä.
Vapaa-ajalla vietän aikaa perheeni ja 1 vuotiaan labradorinnoutajan kanssa. Musiikki ja ystävät ovat myös tärkeä voimavara.
Nuottivalmennusta teen sydämellä, olen kiinnostunut nuoren tavoitteista ja haluan tukea niiden saavuttamisessa.

Coaching information

Coaching languages
Finnish

Basic information

Full Name
Katja Hietamies
Current position
Kouvola
Country
Kuusankoski, Finland
Timezone
Europe/Finland/Helsinki (UTC/GMT +03:00 hours)
Gender
Female

Address

Address
Puhjontie 17
Zipcode
45720
City
Kuusankoski
Country
Finland

  Nuottivalmennus

Coach: Katja Hietamies Language: Finnish
NUOTTI−valmennus on nuoren ammatillista kuntoutusta (KKRL 7a§). Se on tarkoitettu16−29 vuotiaille, joiden toimintakyky on heikentynyt tavalla joka estää suunnitelmasta tulevaisuuttaan ja pääsemästä opiskelemaan tai työhön. NUOTTI−valmennuksen tavoitteena on saada nuori kiinnostumaan elämäntilanteestaan, taidoistaan, vahvuuksistaan ja tulevaisuuden suunnittelusta sekä opiskeluun tai työelämään suuntautumisesta.

NUOTTI−valmennusta voi hakea ilman lääkärinlausuntoa ja hakemusta. NUOTTI−valmennuksessa nuori saa tuekseen henkilökohtaisen valmentajan, jonka tuella nuori voi ottaa konkreettisia askelia kohti opiskelu- tai työelämää. NUOTTI−valmennukseen sisältyy 5 kuukauden aikana 20 valmennuskertaa. Tapaamiset toteutetaan pääasiassa nuoren arkiympäristössä ja lisäksi valmentaja pitää muuten yhteyttä nuoreen ja nuoren kanssa toimiviin tahoihin.
Paid by sponsor